Personenvervoer Helmond

  • Personenvervoer met oog voor de klant
  • Privé en zakelijk
  • Airportservice & rolstoelvervoer
  • Beschikt over TX-Keurmerk.

Personenvervoer Helmond


Voor de meest uitgebreide opties als het op personenvervoer in de regio Helmond aankomt, belt u met Van Helvoort Taxi Groep. Zo hebben wij taxi’s én chauffeurs voor ieder soort vervoer. Het maakt ons niet uit of u alleen bent of met een groep. Of dat u een privé taxi en dito chauffeur nodig heeft voor een belangrijke bespreking. Of misschien heeft u een fysieke beperking en heeft u speciaal vervoer nodig. Bij Van Helvoort Taxi Groep kan het allemaal. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk van A naar B wordt gebracht. En daarbij bieden wie u de beste comfort die u maar kunt vinden in het personenvervoer rondom Helmond.

Voordelig personenvervoer in Helmond

Voor veel mensen die gebruik maken van personenvervoer in Helmond is de taxi geen luxe manier van reizen, maar een noodzakelijkheid omdat zij wegens een beperking minder mobiel zijn. Sommige vormen van personenvervoer krijgt u dan ook vanuit de gemeente Helmond vergoed. Het gebeurt echter ook weleens dat mensen net niet binnen de regeling van de WMO vallen die dit soort vervoer vergoed. Van Helvoort Taxi Groep wil er ook voor die mensen zijn en daarom hebben wij de kortingstaxi Helmond in onze dienstverlening opgenomen. Dit bestaat uit een kortingspas waardoor mensen veel minder gaan betalen voor een taxirit. Wilt u meer weten over de kortingstaxi of onze andere manieren van personenvervoer in Helmond? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0492-361111.

Wilt u weten wat Van Helvoort Taxi nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina's:
Personenvervoer Helmond - Taxi Son en Breugel - Ziekenvervoer CZ - Schipholvervoer Eindhoven - Taxi Weeze - Taxi rolstoelvervoer - Taxivervoer ouderen - Rolstoelvervoer Eindhoven - Groepsvervoer Helmond - Taxi Laarbeek

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl