Taxivervoer ouderen

  • Personenvervoer met oog voor de klant
  • Privé en zakelijk
  • Airportservice & rolstoelvervoer
  • Beschikt over TX-Keurmerk.

Taxivervoer ouderen


Voor taxivervoer van ouderen kunt u uitstekend terecht bij Van Helvoort Taxi. Ons taxibedrijf beschikt over het TX-Keurmerk, waarmee u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit personenvervoer. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als vervoersbedrijf in de gemeenten Boekel, Gemert-Bakel, Laarbeek, Veghel en Helmond, waarbij de wensen van de klant voorop staan.

Taxivervoer ouderen: mobitax en deeltaxi

Woont u in de gemeente Gemert-Bakel of Laarbeek en bent u boven de 65 (Gemert-Bakel) of 70 (Laarbeek) jaar? Dan kunt u gebruik maken van het taxivervoer voor ouderen: mobitaxi. Dit taxivervoer voor ouderen is een service voor de oudere bevolking, zodat ze gebruik kunnen maken van een taxi of taxibusje tegen een openbaar vervoertarief. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een vervoerspas. Ook in Son en Breugel kunnen ouderen van boven de 80 jaar gebruik maken van taxivervoer voor ouderen, namelijk de deeltaxi. Wij vragen u vriendelijk om zowel de deeltaxi als de mobitax minimaal 1 uur van tevoren bij Van Helvoort Taxi te bestellen.

Ook airportservice beschikbaar

Naast taxivervoer voor ouderen kunt u ook bij ons taxibedrijf terecht voor airportservice, rolstoelvervoer en natuurlijk een reguliere taxi. Wilt graag wat meer weten over de tarieven en betaling van ons taxivervoer van ouderen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op en bel ons op het telefoonnummer 0492-361111.

Wilt u weten wat Van Helvoort Taxi nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina's:
Taxivervoer ouderen - Rolstoelvervoer Eindhoven - Groepsvervoer Helmond - Taxi Laarbeek - Taxibedrijf Uden - Leerlingenvervoer Son en Breugel - Rolstoelvervoer - Taxi Uden - Taxi station Eindhoven - Taxi Veghel

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl