Taxi Laarbeek

  • Personenvervoer met oog voor de klant
  • Privé en zakelijk
  • Airportservice & rolstoelvervoer
  • Beschikt over TX-Keurmerk.

Taxi Laarbeek


Voor een betrouwbare taxi in Laarbeek hoeft u alleen maar te bellen met Van Helvoort Taxi Groep. Wij zijn een taxibedrijf dat sinds jaar en dag het personenvervoer in en rondom Eindhoven regelt. Wij hebben dan ook een goede naam opgebouwd als betrouwbare en veelzijdige personenvervoerder. Door de jaren heen is het bedrijf van een eenmanszaak uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 werknemers en meer dan 50 voertuigen. Wat uw vervoersbehoeften ook zijn, wij sturen graag een taxi naar u toe in Laarbeek.

Een abonnement voor de taxi in Laarbeek

Sommige mensen kunnen zelf niet autorijden, maar kunnen ook geen gebruik maken van de vergoedingen die er vanuit de overheid bestaan voor personenvervoer voor mindervalide mensen. Van Helvoort Taxi Groep is er voor deze mensen door de kortingstaxi te introduceren. Mensen kunnen voor deze taxi een abonnement afsluiten voor ongeveer €10 per jaar waarmee ze korting krijgen op de taxi in Laarbeek. Op onze website kunt u terugvinden tot hoe hoog deze korting kan oplopen en welke voorwaarden hieraan verbonden zitten. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een taxi bestellen in Laarbeek? Belt u ons dan op telefoonnummer 0492-361111. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Wilt u weten wat Van Helvoort Taxi nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina's:
Taxi Laarbeek - Taxibedrijf Uden - Leerlingenvervoer Son en Breugel - Rolstoelvervoer - Taxi Uden - Taxi station Eindhoven - Taxi Veghel - Rolstoel taxi - Chauffeur groepsvervoer - Chauffeur Veghel

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl