Keurmerk


Van Helvoort taxi is een taxibedrijf met verschillende
vervoersmogelijkheden en beschikt over het TX keurmerk

Wat is TX-Keur
Het Taxi Keurmerk, oftewel het TX-Keurmerk is voor de Nederlandse taxiondernemer een middel om zich te onderscheiden in de taxibranche. Daarnaast is het een handvat voor zowel consumenten als opdrachtgevers om een bewuste keuze te kunnen maken voor kwalitatief hoogstaand taxivervoer.
De blauwe TX-stickers aan de buitenkant van de taxi laten zien dat de taxionderneming gecertificeerd is met het kwaliteitssysteem, het TX-Keurmerk. Hierdoor kan de consument in één oogopslag zien dat het goed zit met het bedrijf. De gecertificeerde ondernemer gaat bewust om met kwaliteit zoals u verwacht.

Taxi Ondernemer
De website www.tx-keurmerk.nl is speciaal gericht op de ondernemer en geeft specifieke informatie over het behalen van het TX-Keurmerk door middel van informatiepunten, downloads en hulp bij (Europese) aanbestedingen.

Aanbestedingen
In de toekomst zal het TX-Keurmerk een steeds grotere rol spelen bij aanbestedingen. Om zowel de opdrachtgever als de ondernemer een handje te helpen treft u hier veel informatie, richtlijnen, tips en uitreikingen aan. Zeer handig als u binnenkort met een aanbesteding te maken heef

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl