8 februari 2021
Coronamaatregelen:

Vanaf 8 februari 2021 zijn de coronamaatregelen omtrent vervoer aangescherpt.
Op onze speciale Coronarichtlijnen COVID-19 pagina kunt u de protocollen lezen.

1 juli 2020
Coronamaatregelen:

Vanaf 1 juli 2020 zijn de coronamaatreglen omtrent vervoer versoepeld.

U kunt de nieuwe maatregelen hier lezen.

15 maart 2020
Coronamaatregelen:

Wij als Van Helvoort Taxi Groep B.V. nemen de volgende maatregelen in verband met het coronavirus (COVID-19), deze maatregelen gelden per direct:

1. Er worden geen chauffeurs ingezet met klachten die op het COVID-19 virus wijzen of die klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebben.
2. Er worden geen reizigers vervoerd vanaf het huisadres die ziekteverschijnselen vertonen. Indien mogelijk worden zij wel terug gebracht als het enigszins mogelijk en verantwoord is. De verantwoordelijkheid ligt bij de chauffeur, deze mag u dus weigeren. 
3. U hoeft uw Mobitax pasje niet meer aan de chauffeur te overhandigen ter controle, wel moet u uw pasje tonen.
4. Er worden hoofdzakelijk taxibusjes ingezet. Dit houdt in dat u voornamelijk met een busje wordt vervoerd, ook als u een indicatie voor een personenauto heeft. Ditzelfde geldt voor de indicatie ” voorin zitten”. Er zullen geen combinaties met andere klanten meer gemaakt worden. U zult dus altijd solo vervoerd worden. Uiteraard mag er nog wel een begeleider mee. Voor de begeleider gelden dezelfde maatregelen. Daarnaast dient u zo ver mogelijk van de chauffeur plaats te nemen, dus naast de chauffeur plaats nemen is tijdelijk niet meer mogelijk.
5. De chauffeur zal elke lichamelijk contact proberen te voorkomen. U stapt dus zelf in, en maakt zelf de gordel vast. Bent u hiertoe niet in staat dan ligt ook hier de verantwoordelijkheid bij de chauffeur en kan hij of zijn u weigeren. 
6. Uiteraard gelden verder alle richtlijnen en adviezen zoals die door het RIVM en andere instanties worden gegeven. 
7. Volg te alle tijde de instructies van de chauffeur.

01 januari 2020
CZ vervoer regio Gemert, Helmond, Eindhoven
Van Helvoort Taxi Groep B.V. heeft ook in 2020 een contract gesloten met CZ. Dat betekend dat wij ook in 2020 alle klanten van CZ in de omgeving Gemert, Helmond, Eindhoven mogen vervoeren. 

Voor meer informatie met betrekking tot zittend ziekenvervoer klikt u hier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.jpg