Van Helvoort Taxi Groep B.V. is een taxibedrijf dat in de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek, Boekel, Helmond, Veghel, Uden en omstreken al meer dan 50 jaar garant staat voor personenvervoer met oog voor de klant.

Van Helvoort Taxi Groep B.V. vervoert op privé en zakelijkgebied, alsmede voor schoolkinderen, gemeenten en diverse zorginstellingen en ziekenfondsverzekeringen. 

Onder de naam Van Helvoort Taxi Groep B.V. Airportservice verzorgen wij personenvervoer van en naar diverse vliegvelden, zoals Schiphol, Eindhoven Airport, Düsseldorf Airport, enz.

Op dit moment bestaat het personeelsbestand van Van Helvoort Taxi Groep B.V. uit circa honderd medewerkers en heeft Van Helvoort Taxi Groep B.V. een wagenpark van circa 55 voertuigen.

Vacatures

Bent u opzoek naar een baan en wilt u werken bij een taxibedrijf met oog voor de klant. Vul dan ons sollicitatieformulier in.

Openstaande Vacatures:
Vacature Leerlingenvervoer

TX-Keurmerk

Van Helvoort Taxi Groep B.V. is een taxibedrijf met diverse vervoersmogelijkheden en beschikt over het TX-keurmerk.

TX-keurmerk is een landelijk kwaliteitskeurmerk dat staat voor vakkundige chauffeurs en voor comfortabel en veilig taxivervoer. Van Helvoort Taxi Groep B.V. mag dit keurmerk dragen omdat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Om de kwaliteit te garanderen wordt Van Helvoort Taxi Groep B.V. ider jaar ge-audit.

Meer informatie over het TX-keurmerk kunt u hier vinden.

Partners Van Helvoort Taxi Groep B.V.

Eindhoven Airport Transfers

Shuttle Voordeel
Weeze Airport Transfers