Groepsvervoer Helmond

  • Personenvervoer met oog voor de klant
  • Privé en zakelijk
  • Airportservice & rolstoelvervoer
  • Beschikt over TX-Keurmerk.

Groepsvervoer Helmond


In sommige gevallen is groepsvervoer van of naar Helmond het meest voordelig wanneer u hiervoor een goed taxibedrijf inschakelt. De Van Helvoort Taxi Groep is een gerenommeerd bedrijf in personenvervoer en heeft de middelen én de mensen in huis om groepsvervoer te regelen van Helmond naar uw plaats van bestemming. Wanneer uw reis erop zit komen we u ook gewoon weer ophalen en zetten we u en uw gezelschap af op een locatie die u uitkiest. Wanneer u met een groep bent die te groot wordt voor een enkele auto, is groepsvervoer van Van Helvoort Taxi Groep uw meest voordelige en comfortabele oplossing.

Groepsvervoer van Helmond naar Eindhoven airport

Een veel voorkomende situatie is wanneer een groep vrienden of een familie op vakantie gaat met het vliegtuig. U bent dan al met veel mensen, die ook nog eens allemaal hun eigen bagage meenemen. Als u dan een reguliere taxi bestelt, heeft u er sowieso meer dan één nodig en dat is een stuk duurder dan wanneer u gebruik maakt van groepsvervoer in Helmond. Met onze airport service kunnen wij in het groepsvervoer van maximaal 50 personen voorzien. Wilt u gebruik maken van groepsvervoer in Helmond? Neemt u dan contact met ons via telefoonnummer 0492-361111 om de mogelijkheden door te spreken.

Wilt u weten wat Van Helvoort Taxi nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina's:
Chauffeur groepsvervoer - Taxi Laarbeek - Taxibedrijf Uden - Leerlingenvervoer Son en Breugel - Rolstoelvervoer - Taxi Uden - Taxi station Eindhoven - Taxi Veghel - Rolstoel taxi - Chauffeur groepsvervoer

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl