Taxi rolstoelvervoer

  • Personenvervoer met oog voor de klant
  • Privé en zakelijk
  • Airportservice & rolstoelvervoer
  • Beschikt over TX-Keurmerk.

Taxi rolstoelvervoer


Wanneer u op zoek bent naar een taxibedrijf dat rolstoelvervoer verzorgt, dan bent u bij Van Helvoort Taxi aan het juiste adres. Onze aangepaste taxibussen zijn van alle moderne gemakken voorzien om het rolstoelvervoer zo comfortabel mogelijk voor u te maken.  Als u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf dat ook rolstoelvervoer uitvoert, dan  gaat u naar Van Helvoort Taxi.

Taxi rolstoelvervoer inclusief volautomatische lift en verlaagde instap

Bij Van Helvoort Taxi hebben wij 20 aangepaste rolstoelbussen beschikbaar voor taxi rolstoelvervoer. Onze chauffeurs hebben bovendien jarenlange ervaring met het vervoeren van mensen in een rolstoel of een scootmobiel. Naast een volautomatische lift en een verlaagde instap beschikken onze rolstoelbussen ook over airco. Zo kunt u altijd comfortabe en relax genieten van een taxiritje. Van Helvoort Taxi beschikt bovendien over een TX-Keurmerk, dat u een kwalitatief hoogwaardig taxiritje garandeert.

Vergoeding taxi rolstoelvervoer

Wij hebben als taxibedrijf contracten met zorgverzekeraars CZ en Zilveren Kruis Achmea, waardoor een taxirit van en naar het ziekenhuis, een arts of therapeut in sommige gevallen volledig vergoed wordt. Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf een machtiging aan te vragen bij uw zorgverzekeraar voor uw taxi rolstoelvervoer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op het nummer 0492-361111 of vraag een offerte aan.

Wilt u weten wat Van Helvoort Taxi nog meer voor u kan betekenen? Bekijk dan de volgende pagina's:
Taxi rolstoelvervoer - Taxivervoer ouderen - Rolstoelvervoer Eindhoven - Groepsvervoer Helmond - Taxi Laarbeek - Taxibedrijf Uden - Leerlingenvervoer Son en Breugel - Rolstoelvervoer - Taxi Uden - Taxi station Eindhoven

Contact

Molenrand 2
5421 VZ Gemert
T. 0492 36 11 11
info@vanhelvoorttaxi.nl